Home Societate Aplicaţiile mobile de travel, extrem de utilizate în ultimul an

Aplicaţiile mobile de travel, extrem de utilizate în ultimul an

by Antonia Mocanu
0 comment

Mai mult de jumătate dintre turiştii din lumea întreagă folosesc aplicaţii mobile pentru a rezerva zboruri sau pentru a-şi face rezervări la hotel. Este rezultatul unui sondaj realizat de Travelport, care scoate în evidenţă tendinţele tot mai evidente ale turiştilor. Rezervarea zborurilor şi a cazării, check-in-ul la zbor şi la hotel sau verificarea stadiului zborului sunt printre cele mai frecvente activităţi pe care turiştii le au în vedere atunci când utilizează diferite aplicaţii mobile.

77% dintre călătorii de business şi 53% dintre cei de leisure au folosit cel puţin o dată un dispozitiv mobil pentru a rezerva o cameră de hotel. Totodată, 66% dintre călătorii de business şi 48% dintrei cei de leisure cred că este important ca o aplicaţie de mobil să aibă opţiunea de live chat.

81% dintre cei care călătoresc în scop de afaceri au folosit asistenţa vocală în timpul unei calatorii, în timp ce mai mult de jumătate dintre cei care călătoresc în scop recreativ nu sunt constienţi de existenţa acestei optiuni.

Cu precădere, turiştii aleg să descarce o astfel de aplicaţie mobilă datorită recomandărilor din partea prietenilor sau a rudelor, fie pentru că sunt convinşi de utilitatea aplicaţiei în magazinele de profil.

Studiul mai relevă că 66% dintre cei care folosesc asemenea aplicaţii de travel nu le-au dezinstalat niciodată, ba chiar le folosesc frecvent.

Sursa foto: sunrisetravel.ro

related posts

Leave a Comment