Home Evenimente Amendă uriașă pentru aruncarea gunoiului pe malul lacului Siutghiol

Amendă uriașă pentru aruncarea gunoiului pe malul lacului Siutghiol

by Romanov Alex
0 comment

40.000 lei amendă pentru aruncarea gunoiului pe malul lacului Siutghiol! În culpă, un agent economic din zona Mamaia Sat, care a fost depistat după ce angajații unității au aruncat, printre altele, și o parte din documentele societății, ce conțineau denumirea și adresa firmei.

Angajații unui magazin din zona Mamaia Sat au aruncat toate deșeurile provenite în urma activității pe care o desfășoară pe un teren viran de pe malul lacului Siutghiol.

Printre gunoaiele aruncate se numarau și o serie de documente ale unității de alimentație publică, fapt ce a dus rapid la identificarea făptașilor.

Polițiștii locali l-au sancționat contravențional, conform Legii nr.211/2011, pe administratorul societății cu amendă în valoare de 40.000 de lei. De asemenea, autoritățile au dispus și sancțiunea complementară de ridicare a deșeurilor, curățarea terenului și eliminarea corespunzătoare a gunoiului conform legislației în vigoare.

Aceste fenomene antisociale fi semnalate cu încredere la numerele de telefon: 0241.484.205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp – Direcția Generală Poliția Locală.

sursa foto: Poliția Locală Constanța

related posts

Leave a Comment