Home Diverse Victorie fără emoții pentru FC Viitorul

Victorie fără emoții pentru FC Viitorul

by Crina Matei
0 comment

Viitorul Constanța a învins în ultima etapă disputată, pe FC Hermannstadt, scor 4-1, într-un meci ce a contat pentru etapa a 5-a din play-out. Formația pregătită de Gheorghe Hagi se află la a 2-a victorie din Liga 1, după reluarea campionatului.

Golurile echipei de la malul mării au fost marcate, de Vlad Achim și Gabriel Iancu, care au reușit câte o dublă. Viitorul conduce play-out-ul, cu 30 de puncte, fiind urmată de Sepsi Sfântu Gheoreghe. Formația din Dobrogea a ajuns la 54 de goluri marcate, în acest sezon de Liga 1  .

Marcatorii din meciul cu Hermannstadt sunt printre cei mai experimentați jucători din lotul pregătit de Gheorghe Hagi. Gabriel Iancu a ajuns la 13 goluri marcate, în Liga 1 și conduce clasamentul golgheterilor, fiind urmat  de Florinel Coman de la FCSB și Denis Alibec, jucătorul celor de la Astra Giurgiu, care au câte 11 reușite.

Fosta câstigătoare a titlului în liga 1 se deplasează etapa următoare la Sfântu Gheorghe, unde o întâlnește pe Sepsi, în etapa a 6-a din play-out.

Din  2012, la Viitorul au debutat mai mulți jucători, care se află în circuitul echipei naționale, printre care Răzvan Marin, Dragoș Nedelcu sau Cristian Manea. Ultimul jucător, care a debutat în Liga 1 la formația de la malul mării este Darius Grosu, în vârstă de 18 ani. 

related posts

Leave a Comment