Home Actualitate Noi măsuri luate de CT BUS

Noi măsuri luate de CT BUS

by Crina Matei
0 comment

Compania care asigură transportul în comun în municipiul de la malul mării revine cu noi măsuri în ceea ce privește evitarea răspândirii infecției cu Covid 19. Constănțenii sunt rugați să respecte normele de igienă și cele privind distanțarea socială pentru a limita răspândirea epidemiei.

CT BUS anunță noi măsuri luate de către compania care deservește transportul public în comun din Constanța și îi sfătuiește pe locuitorii orașului să fie vigilenți și să respecte toate normele în vigoare. De aceea în momentul în care constănțenii folosesc autobuzele CT Bus trebuie să respecte atât normele de igienă, cât și cele ce țin de distanțarea socială.

 „Alocați mai mult timp unei călătorii, astfel încât să puteți aștepta următorul autobuz, dacă cel sosit în stație este prea aglomerat și nu puteți urca fără a încălca distanța de siguranță. De asemenea, evitați să vă poziționați față în față cu alt călător. La oprirea în stație, avertizați călătorii care urcă să respecte distanțarea socială sau să renunțe la îmbarcare dacă nu pot respecta această regulă. Nu urcați în autobuz fară mască de protecție, atât pentru siguranța dumneavoastră, cât și pentru a celor din jur. Folosiți dispenserele din autobuze pentru a vă dezinfecta mâinile. Pe parcursul călătoriei, evitați să vă atingeți fața sau să folosiți telefonul mobil. Evitați, pe cât posibil, deplasările la ore de vârf”, menționează conducerea CT Bus.

 De asemenea, se mai menționează faptul că la orele de vârf, în trafic se află cu 10% mai multe autobuze decât în mod normal, pentru a evita riscurile produse de aglomerație. În plus, capacitatea de transport a fost suplimentată pentru liniile 42, 44, 2-43, 101. Important de amintit este și faptul că autobuzele trec zilnic printr-un riguros proces de dezinfecție cu substanțe biocide avizate.

related posts

Leave a Comment