Home Administrație publică Un nou început pentru tinerii din Cumpăna

Un nou început pentru tinerii din Cumpăna

by Crina Matei
0 comment

Un nou început pentru cinci familii din comuna Cumpăna. Au primit fiecare cheia unui apartament de tip ANL, după ce vechii proprietari au renunțat la aceste locuințe.

Au fost emoții mari în sala de ședințe a Primăriei Cumpăna. Cele cinci familii așteptau cu nerăbdare să primească locuința la care au sperat ani la rând. Este vorba despre cinci apartamente de tip ANL cu 2 camere, care au fost repartizare fiecăreia, în urma unei trageri la sorți. Locuințele sociale au rămas libere, ca urmare a predării lor de către vechii locatari, din diverse motive.

Repartiția s-a efectuat în baza Hotărârii de Consiliu Local Cumpăna nr. 29 din data de 26.02.2020, privind aprobarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru locuințele A.N.L. în regim de închiriere, cu participarea celor 5 titulari ai cererilor de atribuire a unei locuințe.

Proaspeții locatari au primit în dar din partea administrației locale câte o icoană care să le vegheze calea spre noul început.

Până în prezent, în comuna Cumpăna sunt repartizate nu mai puțin de 128 de locuințe de tip ANL, iar în curând, alte 64 de noi unități locative vor fi construite în zona Campusului școlar din comună.

related posts

Leave a Comment