Home Actualitate Stai acasă şi citeşte!

Stai acasă şi citeşte!

by Florentina Lup
0 comment

În aceste zile în care activitățile recreative sunt limitate la cele din confortul propriei locuințe, librăriile vin în sprijinul cititorilor. Pasionații de lectură au la dispoziție 45 de titluri din colecţia Humanitas. Cărțile pot fi citite gratuit de pe secțiunea „Biblioteca virtuală”, care poate fi accesată la adresa: 

Printre titlurile oferite gratuit de editură se numără: „Valurile” şi „Doamna Dallowey”, ale Virginiei Woolf, „Pelerinul vrăjit” de Nikolai Leskov, „Omul fără însuşiri” de Robert Musil, ,,Rosa Alchemica şi alte scrieri” de William Butler Yeats, „Inimi cicatrizate” de Max Blecher, „Scrisori către tata” de Franz Kafka, „Alice în Ţara Minunilor” de Lewis Carroll, dar şi „Din viaţa familiei Ion C. Brătianu” de Sabina Cantacuzino, „Ţara pe care o iubesc” de Maria Regina României sau „Regele Carol I al României” de Paul Lindenberg.

De asemenea, aproximativ 50 de audiobook-uri, citite de autori Humanitas și de actori precum Victor Rebengiuc, Răzvan Vasilescu, Marius Manole sau Mariana Mihuț, vor putea fi ascultate pe frecvențele Radio România Cultural, de luni până vineri, de la ora 15:30, într-o selecție a realizatorului Eugen Lucan. 

Zeci de titluri de cărți în format audio sunt oferite gratuit și de platforma de audiobook-uri Audible, la adresa http://stories.audible.com/ .

„Westworld”, „Downtown Abbey”, „Jane Eyre”, „Frankestein”, „Sherlock Holmes”, „Minunata Lume Nouă” sau „Revolta lui Atlas” sunt câteva titluri pe care le puteți asculta. Platforma cuprinde și colecții pentru copii în limbi străine. 

related posts

Leave a Comment