Home Actualitate Sibiul în topul celor mai sigure destinaţii turistice din Europa

Sibiul în topul celor mai sigure destinaţii turistice din Europa

by Florentina Lup
0 comment

Conform unui studiu realizat de celebra companie de turism European Best Destinations, oraşul Sibiu face parte dintre cele mai sigure destinaţii europene, în contextul pandemiei generată de „Covid-19”.

,,Am selectat pentru dvs. unele dintre destinațiile cel mai puțin afectate de Covid-19 (de până la 600 de ori mai puține cazuri Covid-19) . Aceste destinații au implementat protocoale foarte specifice privind igiena în spații de cazare, restaurante, magazine și măsuri precum schimbarea filtrelor de aer condiționat, disponibilitatea măștilor și distanțarea socială. Aceste destinații beneficiază, de asemenea, de proximitate cu spitalele și au un număr mai mare de paturi de spital per locuitor decât majoritatea țărilor europene.”, se precizează într-un articol postat pe site-ul European Best Destinations (https://www.europeanbestdestinations.com/best-of-europe/coronavirus-safest-holiday-destinations/). 

Aflat printre cele 21 de destinaţii europene, menţionate ca fiind cele mai sigure, Sibiul este descris astfel:

,,Sibiu este o destinație perfectă pentru toate tipurile de călători: pentru adepții Instagram care doresc să-și explodeze conturile Insta, pentru amatorii de istorie și iubitorii de natură.

Datorită angajamentului primarului, Sibiu a dezvoltat multe spații verzi în oraș, dar și mobilitate blândă, spații de agrement, parcuri … Sibiu este renumită acum și este considerată una dintre destinațiile europene cu cea mai bună calitate a vieții.

Sibiul, cu alte regiuni precum Azore, luptă împotriva încălzirii globale și ia măsuri reale pentru protejarea mediului; se angajează, de asemenea, să dezvolte turismul durabil bazat pe respectul pentru natură și ființele umane.

Vrei un argument final care să te liniștească? Știați că România are mai multe paturi de spital disponibile per locuitor decât Belgia, Elveția sau Olanda? În plus, spitalele din Sibiu nu au fost niciodată supraaglomerate în timpul acestei crize de sănătate și ar putea găzdui călătorii, dacă este necesar.”.

Sursa: https://www.europeanbestdestinations.com/

related posts

Leave a Comment