Home Actualitate Sibiu, o destinaţie europeană

Sibiu, o destinaţie europeană

by Crina Matei
0 comment

Într-un clasament realizat pe platforma europeanbestdestinations.com, Sibiul s-a clasat pe poziția a șasea, cu un total de 30.178 de voturi exprimate. Sibiul a devansat în clasament destinaţii turistice precum Paris, Roma sau Cork.

Clasamentul destinaţiilor care merită vizitate în acest an arată în ordine crescătoare aşa:  Colmar (Franţa), Atena (Grecia), Tbilisi (Georgia), Viena (Austria) şi Cascais (Portugalia).

“Sibiul a obţinut un rezultat frumos şi confirmăm astfel statutul de destinaţie turistică de talie europeană. Mai presus de clasament, Sibiul are o importantă oportunitate de promovare turistică la nivel european prin acest program şi o vom utiliza la maxim pentru a continua dezvoltarea în acest domeniu.”, a declarat ASTRID FODOR, primarul municipiului Sibiu.

“ Sibiul este un oraș plăcut pentru locuit, dar și o locație bună pentru investiții, destinația bifând toate atuurile unui oraș pe care turiștii l-au așezat între orașele care merită vizitate. Proiectele pe care le dezvoltați (….) au pus Sibiul în lumina reflectoarelor.” a spus Maximilen Lejeune, directorul Asociației European Best Destinations.

Pe tot parcursul acestui an, Sibiul va fi promovat la nivel european ca una dintre cele mai bune destinaţii europene pentru un city break cultural, pentru experienţe gastronomice şi călătorii romantice.

Foto: https://sibiu100.ro/

related posts

Leave a Comment