Home Actualitate Au scăzut cazurile de Covid 19 în judeţul Constanţa

Au scăzut cazurile de Covid 19 în judeţul Constanţa

by Crina Matei
0 comment

Peste 25 de localități din județul Constanța au raportat incidenţă zero în privinţa cazurilor de COVID 19. Autorităţile spun că s-a reuşit acest lucru pentru că un număr mare de constănţeni s-au vaccinat dar pentru că s-au păstrat cu strictețe măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus.

Direcția de Sănătate Publică Constanța a anunţat că nu mai puțin de 28 de localități au scăpat total de coronavirus. Localitățile din județul Constanța care au numărul de cazuri noi 0 dar și incidența la mia de locuitori 0 sunt următoarele: Aliman, Amzacea, Băneasa, Castelu, Ciobanu, Comana, Crucea, Cuza Vodă, Deleni, Dobromir, Gârliciu, Grădina, Horia, Ion Corvin, Istria, Lipnița, Mihai Viteazu, Oltina, Ostrov, Peștera, Săcele, Saligny, Saraiu, Siliștea, Târgușor, Topalu, Tortoman și Vulturu.

Vă reamintim faptul că localitatea Cuza Vodă a fost în carantină parțială, localitatea fiind atent monitorizată de oamenii legii. Acum, localitatea se bucură de zero cazuri de infectare şi asta pentru că aproximativ 70% din cei prezenți în localitate sunt vaccinați.

La polul opus, localitățile care au încă incidența peste 1 la mia de locuitori, însă, în scădere, sunt: Cerchezu, Dumbrăveni, Albești, Pantelimon, Valu lui Traian, Cumpăna, Năvodari , Fântânele, Lumina şi Cobadin.

related posts

Leave a Comment