Home Actualitate Odorizante de cameră cu substanţe toxice, vândute în Sex Shop-uri

Odorizante de cameră cu substanţe toxice, vândute în Sex Shop-uri

by Florentina Lup
0 comment

Astăzi, 13 mai, poliţiştii Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul I.G.P.R., sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu sprijinul poliţiştilor de la arme, explozivi și substanțe periculoase din cadrul D.G.P.M.B. și inspectoratelor de poliţie judeţene Brașov, Constanța, Prahova și Bihor, pun în aplicare 9 mandate de percheziţie domiciliară, în cele 4 judeţe și în București.

Activitatea vizează sediile sociale și punctele de lucru ale unor societăţi comerciale de tip Sex Shop, care ar comercializa ilegal, către publicul larg, produse ce au conținut de substanțe toxice (nitrit izopropilic). 

Din cercetări a rezultat faptul că produsele ar fi comercializate în magazine tip Sex Shop, sau prin intermediul internetului, fiind etichetate ca produse de uz casnic, cum ar fi „odorizante de cameră”.

Întrucât conțin substanțe toxice periculoase, este interzis ca aceste produse să fie vândute pentru consum uman. După perchiziții, vor fi conduse la audieri 10 persoane, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor.

related posts

Leave a Comment