Home Actualitate Ziua familiei, celebrată la Cumpăna

Ziua familiei, celebrată la Cumpăna

by Antonia Mocanu
0 comment

La sfârșitul de săptămână ce tocmai s-a încheiat, la Cumpăna, dar și în întreaga lume, în 15 mai a fost sărbătorită Ziua Internațională a Familiei. Încă în anul 1993 aceasta a devenit zi internațională și se celebrează peste tot în lume.

Comuna constănțeană Cumpăna nu a făcut excepție, păstrând tradiția și, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare în vigoare, au fost sărbătorite șapte familii care au aniversat 50 de ani de căsătorie și nouă cupluri care și-au unit destinele în anul 2021.

„Familia este înţeleasă drept cea mai însemnată uniune socială de care depind dezvoltarea, stabilitatea şi, mai ales, existenţa întregii societăţi. În familie vom găsi mereu oaza noastră de liniște, dincolo de problemele cotidiene, griji și agitație. Pentru că, indiferent de situație, acasă va fi locul în care ne vom simți tot timpul cel mai bine. Dincolo de carieră, succes și bani, cei din familie  ne vor fi mereu alături. Sunt cei  care ne iubesc, ne sprijină și ne încarcă mereu cu energia de care avem nevoie ca să mergem mai departe. Iar pentru ei importante rămân clipele petrecute împreună și amintirile pe care le clădim în fiecare zi. Amintirile alături de cei dragi sunt cea mai de preț moștenire pe care o vom lăsa în urmă”, a declarat edilul comunei Cumpăna, Mariana Gâju

Cuplurile aniversate au primit diplome, flori, dar și daruri simbolice, care să le amintească de acest moment unic din viaţa lor.   

related posts

Leave a Comment