Home Actualitate Să investim în frumos

Să investim în frumos

by Crina Matei
0 comment

Obiecte antice, de valoare, menite să îmbogăţească orice locuinţă indiferent de câţi metri pătraţi măsoară aceasta. De la tablouri, tăvi de argint,statuete, gramofoane, cutii muzicale şi păpuşi de porţelan, toate vă aşteaptă să le admiraţi şi să le cumpăraţi dacă vizitaţi târgul de antichităţi organizat în piaţa Ovidiu din Constanţa.

Târgul își propune să promoveze arta și cultura, recreând atmosfera târgurilor de odinioară și oferind vizitatorilor, constanţenilor și turiștilor deopotrivă, posibilitatea de a cunoaște o parte din istoria orașului, prin intermediul obiectelor cu parfum de epocă. Descoperim aici obiecte rare, fiecare cu o poveste care vinde bine. Ceasuri de sute de ani, piese de mobilier, bijuterii din aur sau argint, picturi şi cutii muzicale. Şi, cel mai important: preţul este negociat până la ultimul leu.

Printre standurile cu antichităţi, iubitorii de artă caută cadouri marcate de istorie. Un ceas vechi, picturi pe sticlă sau pe pânză, tăvi de argint şi chiar bijuterii.

Avantajul unui târg de antichităţi este că preţul oricărui obiect de artă poate fi negociat, indiferent de stil, de vechime sau de artistul care l-a creat. Iar ofertele curg, pentru că la târg mulţi găsesc cadouri pentru cei dragi.

Pe lângă statuete, ceasuri, obiecte de podoabă, seturi de ceşti sau ceainice, tablouri şi cărţi, iubitorii de obiecte vechi pot achiziţiona şi piese unicat care costă chiar şi 500 de euro. Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00, pe toată perioada sezonului estival.

related posts

Leave a Comment