Home Editorii noștri îți recomandă RAEDPP recomandă chiriașilor și colaboratorilor efectuarea plăților prin TRANSFER BANCAR

RAEDPP recomandă chiriașilor și colaboratorilor efectuarea plăților prin TRANSFER BANCAR

by tomisnews
0 comment

Pentru a limita răspândirea COVID-19 și cu scopul de a proteja sănătatea chiriașilor, colaboratorilor și angajaților, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a aplicat măsuri suplimentare de siguranță în casierii. Astfel, clienții trebuie să păstreze distanța socială recomandată de minimum 1,5 metri. Totodată, din motive de siguranță, este permis accesul a nu mai mult de două persoane simultan.

„Îndemnăm chiriașii și colaboratorii Regiei ca în efectuarea plăților să folosească metoda de virament bancar, pentru a evita deplasarea la casierie și utilizarea numerarului”, au transmis reprezentanții RAEDPP.

Pentru efectuarea corectă a plății, este necesar să specificați detaliile plății (pentru ce este executat transferul: ex: plata chirie luna 02). Plățile pot fi făcute în următorul cont: Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784; IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA.

Amintim faptul că Regia a suspendat activitatea de primire în audiență în această perioadă. RAEDPP Constanța pune la dispoziție următoarele date de contact:

– Direcția administrare imobile, Direcția Juridică, Direcția Tehnică, Direcția Economică: 0241.580.523, public@raedpp-constanta.ro;

– Direcția piețe, târguri și oboare: 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro

related posts

Leave a Comment