Home Administrație publică Pentru un oraş curat

Pentru un oraş curat

by Crina Matei
0 comment

Candidatul Alianţei Naţional Țărăniste, Tudorel Chesoi a susţinut astăzi o conferinţă de presă în cartierul Inel II. Locul ales pentru desfăşurarea evenimentului nu a fost întâmplător. Şi asta pentru că Tudorel Chesoi îşi propune să înceapă cu ordinea și curățenia din spatele blocurilor dacă va fi ales primar al Constanţei.

Tudorel Chesoi susține că în cei 10 ani de când primarul Decebal Făgădău este în administraţia publică nu a făcut nimic pentru înfrumusețarea unor cartiere din municipiu. Plecând de la această afirmaţie, candidatul Alianţei Naţional Țărăniste la primăria Constanţa îşi propune o serie de proiecte menite să îmbunătăţească nivelul de trai şi de confort al locuitorilor. Mai mult decât atât, Chesoi vrea ca noua administrație locală să înceapă cu ordinea și curățenia din spatele blocurilor.

Chesoi a mai afirmat că pe viitor primăria trebuie să aibă 10 puncte de lucru în cartiere, pentru informare, comunicare și îndrumare a cetățenilor precum și pentru supravegherea, ordinea și disciplina în parcurile, parcările și locurile de joacă din oraş.

related posts

Leave a Comment