Home Editorii noștri îți recomandă O nouă grădiniţă, creşă şi o şcoală cu spaţiu pentru After School şi sală de sport, la Valu lui Traian

O nouă grădiniţă, creşă şi o şcoală cu spaţiu pentru After School şi sală de sport, la Valu lui Traian

by Crina Matei
0 comment

Două proiecte iniţiate de administraţia locală din Valu Traian au fost aprobate și sunt finanțate din bugetul local și fonduri europene în cadrul programului POR 2014-2020. Lucrările la unul dintre proiecte au început încă din data de 5 mai, iar altul demarează chiar în cursul zilei de 12 mai.

Proiectele pentru care a fost primită finanţare sunt următoarele:

  • “Construire Grădiniță și Creșă și Împrejmuire în Cartierul Tineretului, Zona Lotizată F;
  • “Construire Școala cu clasele Grupa 0-Clasa a VIII-a, Sală de educație fizică și sport, spațiu pentru After School, Anexă pentru Spațiu tehnic și împrejmuire teren în Cartierul Tineretului, zona lotizată F.

Referitor la primul proiect menționat mai sus, Primăria Valu lui Traian anunţă că în data de 05.05.2022 a început execuția lucrărilor, aşa cum se poate sesiza şi din imaginile care însoţesc articolul. În cadrul acestei clădiri vor funcționa 4 grupe de grădiniță și 2 grupe de creșă, iar proiectul prevedere atât amenajări exterioare de funcționalitate cât și pentru petrecerea timpului liber.

În privinţa celui de-al doilea proiect, execuția lucrărilor va începe în data de 12.05.2022. Pe lângă sălile de curs și laboroaterele destinate elevilor, proiectul prevede și spațiu pentru desfășurarea activităților After School. De asemenea, în cadrul aceluiași proiect se va construi și o sală pentru orele de educație fizică și vor fi amenajate terenuri pentru activități sportive mixte în aer liber.

Termenul de execuție pentru cele amintite mai sus este de 12 luni.

related posts

Leave a Comment