Home Actualitate Invitaţie la teatru

Invitaţie la teatru

by Florentina Lup
0 comment

Aşteptată şi solicitată de cei mai mulţi dintre iubitorii de teatru, difuzarea online a unor spectacole ale Teatrului Naţional Bucureşti debutează începând de astăzi, 24 aprilie. Timp de trei zile, în fiecare weekend, nu doar spectatorii din Bucureşti, ci şi cei din întreaga ţară, precum şi cei de peste hotare vor putea urmări câte un spectacol de referinţă din repertoriul TNB.
Lista titlurilor propuse spre difuzare online include atât spectacole care au ţinut afişul cu mare succes în stagiunile trecute, cât şi unele piese care se vor juca odată cu redeschiderea sălilor de teatru.

De vineri până duminică, se va difuza acelaşi spectacol, cu câte o singură reprezentaţie pe zi: vineri de la ora 16:00, sâmbăta de la ora 18:00 şi duminica de la ora 18:00. Spectacolele vor fi difuzate pe canalul de youtube http://www.youtube.com/c/TeatrulNaţionalILCaragialeBucureşti, în sistem streaming live. Link-ul va putea fi accesat şi de pe pagina https://www.facebook.com/TNB.Ro/ .

Difuzarea online a spectacolelor va include titluri precum: Furtuna, Vizita bătrânei Doamne de Durenmatt, Două loturi, Allegro, ma non Troppo, Dumnezeu se îmbracă de la second-hand, Năpasta, Take, Ianke şi Cadîr.


related posts

Leave a Comment