Home Actualitate Fundația Baylor Marea Neagră își suspendă activitatea

Fundația Baylor Marea Neagră își suspendă activitatea

by Crina Matei
0 comment

Din cauza lipsei echipamentelor individuale de protecție, Fundația Baylor Marea Neagră nu își mai poate desfășura activitatea în condiții de siguranță pentru pacienți și pentru personalul propriu.

Fundația constănțeană se află pe listele de așteptare pentru achiziționarea de echipamente de protecție standard și, până la rezolvarea acestei situații, se vor întrerupe temporar activitățile cu beneficiarii. La Centrul de Excelență Clinică se va asigura continuitate doar pentru desfășurarea activității administrative, cu un număr redus de persoane.


Pacienții pot găsi informații suplimentare pe pagina de facebook și pe pagina www.baylor.ro.

Serviciile medicale și psihosociale pentru persoanele cu HIV si hepatite, precum și testările rapide vor fi reluate de îndată ce comenzile de măști chirurgicale și alte materiale de protecție vor putea fi onorate de furnizori.

Activitatea cabinetului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase care funcționează în cadrul Centrului de Excelență Clinică Baylor nu face obiectul prezentei notificări, urmând să se desfășoare conform dispoziției instituției de care aparține.

related posts

Leave a Comment