Home Actualitate Fără şezlong pe plajele neconcesionate

Fără şezlong pe plajele neconcesionate

by Crina Matei
0 comment

Pe plajele neconcesionate prosopul sau cearşaful va lua locul şezlongului. În aceste zone, administraţia publică locală va răspunde de menținerea regulilor de distanțare fizică și evitarea formării de aglomerări.

Mamaia

În staţiunea Mamaia, locul preferat de turiştii de toate vârstele, în special de cei tineri, mai ales în zona de nord, există mai multe sectoare de plajă unde se poate veni cu prosopul sau cearşaful. În zona Hotelului Mercur (subsector 8), în zona Hotelului Minerva (subsector 9), în zona terasei Tomis( subsector 6) şi în zona Complexului Bingo( subsector 14).

Năvodari

În vecinătatea aleei de promenadă din Năvodari (subsector 1b) se poate face plajă fără a putea depinde de şezlonguri.

Eforie Nord -Eforie Sud

În vecinătatea clădirii sanatoriului demolat din subsectorul de plajă 4, se poate face plajă pe prosop sau cearşaf. Tot în această zonă din Eforie Sud mai este vorba de subsectoarele 4 şi 5.

Venus – Saturn – Mangalia

În ceea ce priveşte staţiunea Venus, este vorba despre plaja din zona delimitată de Hotelul Afrodita şi Hotelul Turquoise. Între staţiunile Venus şi Saturn ar fi vorba de plajele aflate în vecinătatea Bălţii Mangalia, subsectoarele 2, 4 şi 6. În cazul municipiului Mangalia este vorba de subsectorul de plajă cu numărul 7.

Sursa foto: Hotnews

related posts

Leave a Comment