Home Actualitate Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” își deschide porțile în acest weekend pentru constănțeni, în aer liber

Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” își deschide porțile în acest weekend pentru constănțeni, în aer liber

by Antonia Mocanu
0 comment

Deschiderea teatrelor din România spre publicul lor este deja posibilă de câteva zile.  Astfel și Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”, îşi invită publicul  în acest week-end în parcul din faţa teatrului, pentru a participa la două concerte, O sole mio şi Magic Swing, în aer liber.

Sâmbătă de la orele 20, constănțenii pot urmări spectacolul  O SOLE MIO,  care oferă publicului momente de relaxare şi emoţie vie alături de soliști vocali și artiști lirici constănțeni, în compania muzicii italienești, în timp ce duminică, de la aceeași oră,  este programat un spectacol-concert MAGIC SWING,  ce propune  90 de minute de hituri celebre din genurile swing, pop, rock şi musical din anii’50-’90.

Pentru cele două spectacole, Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” s-a pregătit să respecte toate reglementările privind prevenirea contaminării cu noul coronavirus și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Daniela Vlădescu, director general al Teatrului Național de Operă și Balet “Oleg Danovski” : „Aşteptăm cu emoţie revederea cu publicul nostru, toată lumea are acel entuziasm pe care îl ai înaintea unui debut, totul este foarte nou pentru noi toţi, dar sperăm să reuşim să regăsim, împreună cu spectatorii, drumul spre normalitate, din acest început de vară la Constanţa. Artiștii sunt născuți sub o stea generoasă și unică și poartă un har pe care puțini îl primesc. Artiștii sunt meniți să traiască dincolo de timp și de propria lor viață, în amintirea celor pe care i-au ajutat să trăiască mai frumos. Artiștii, chiar dacă  nu primesc întotdeauna ceea ce merită, pot vindeca suflete bolnave prin cuvânt și gest, prin sunet și imagini și pot hrăni oameni dornici de sensibilitate și de iubire. Așa stând lucrurile, de ce ar trebui ca noi, artiștii, să fim altfel decât optimiști? TOTUL VA FI BINE!”

Vestea bună este faptul că TNOB pune la dispoziție pentru primele 4 seri de spectacole, intrarea liberă, capacitatea spațiului rezervat spectatorilor fiind de 84 locuri pe scaune.

De asemenea, acest tip de evenimente în care artiştii vor evolua pe terasa teatrului sunt programate să aibă loc în fiecare săptămâna, sâmbăta și duminica, la aceeași oră, 20.00, până la sfârșitul lunii august.

related posts

Leave a Comment