Home Actualitate Dispensere cu DEZINFECTANT, în autobuzele şi şcolile din Constanța

Dispensere cu DEZINFECTANT, în autobuzele şi şcolile din Constanța

by Crina Matei
0 comment

În Constanța, conform statisticilor, marţi, 3 martie, se aflau în carantină 5 persoane iar în izolare, un număr de 190 persoane, mai mare, față de luni, când statistica indica un număr de 183 de persoane izolate la domiciliu, dar şi faţă de sâmbătă, când erau 161 de persoane aflate în izolare.

În acest context, pentru a evita răspândirea infecțiilor la nivelul populației, toate mijloacele de transport în comun din cadrul flotei CT BUS au fost dotate cu dispensere ce conțin substanțe dezinfectante

Substanța dezinfectantă folosită face parte din grupa TP 1. Produsele din această categorie sunt produse biocide utilizate pentru igiena umană, conforme cu standardul european EN 1500.

De asemenea, în toate sediile Primăriei Municipiului Constanța, inclusiv la Centrul de Informare Cetățeni, Serviciul Evidență Persoane și Serviciul Stare Civilă sunt amplasate dispensere ce conțin substanțe dezinfectante.

În continuare, echipe mixte de control formate din reprezentanți ai Primăriei Constanța și ai Poliției Locale desfășoară acțiuni de verificare și consiliere la unitățile de învățământ din municipiu. Inspectorii distribuie în fiecare instituție și pliante informative.

Peste 50 de unități de învățământ din municipiul Constanța au fost verificate până acum.

Sursa: Primăria Municipiului Constanța

related posts

Leave a Comment