Home Editorii noștri îți recomandă Țintar, dincolo de Prut…

Țintar, dincolo de Prut…

by Crina Matei
0 comment

Proiectul „Concurs de Țintar”, inițiat de Școala Gimnazială Nr. 18 „Jean Bart” Constanța, a atins o dimensiune internațională. Profesorul de sport, Mihaela Popescu, și psihologul școlii, Daniela Ghițoiu, s-au întors în februarie din Republica Moldova, unde au petrecut 2 zile într-un prim schimb de experiență cu partenerii de peste Prut: Gimnaziul „Trușeni”.

Dacălii constănţeni au reușit să implementeze   proiectul „Concurs de țintar”, aprobat în CAER 2020. Cu ochii licărind spre o nouă aventură, tinerii moldoveni au acceptat provocarea și s-au alăturat experienței inedite oferite de jocul Țintar.

Copiii au primit foarte bine jocul și au promis că vor întoarce vizita, în vară, când se va desfășura finala la Țintar. Așadar, în iunie 2020, Școala Jean Bart va fi gazda unui grup de 10 elevi și profesori de la Școala din Trușeni. Mai mult decât atât, participanții vor fi cazați la elevi din școala noastră, oferindu-le astfel posibilitatea de a se cunoaște, de a împărtăși idei și a descoperi că deși ne diferențiază limba, tradițiile sau cultura, ne leagă de fapt aceleași lucruri: pasiuni, jocuri, dorință de comunicare și… țintar. Proiectul școlii Jean Bart „Concurs de Țintar” s-a îmbogățit nu doar cu un parteneriat și un schimb de experiență cu elevii și profesorii de peste Prut, dar și cu prieteni noi, fără frontiere… 

related posts

Leave a Comment