Home Editorii noștri îți recomandă Amendă uriașă pentru o stație peco din zona CET Palas, în urma unei reclamații

Amendă uriașă pentru o stație peco din zona CET Palas, în urma unei reclamații

by PĂUN IONELIA
0 comment

Comisarii Garzii Nationale de Mediu Constanta au efectuat control la statia de distributie carburanti din Municipiul Constanta, zona CET Palas, pentru verificarea unor reclamatii adresate de o persoana care locuieste intr-un bloc din vecinatatea statiei, privind mirosul de gaze si disconfortul olfactiv.

Urmare a verificarilor efectuate, s-a constatat ca societatea care administreaza statia de distributie a combustibililor nu detine autorizatie de mediu pentru desfasurarea activitatii de incarcare butelii de uz casnic cu GPL, din rezervoarele aflate pe amplasamentul statiei. Societatea este autorizata din punct de vedere al protectiei mediului doar pentru desfasurarea activitatii de comert cu combustibili lichizi si gazosi, din rezervoarele de stocare.

Pentru fapta care contravine prevederilor OUG 195/2005 privind protectia mediului, s-a aplicat sanctiune contraventionala cu amenda in valoare de 60.000 lei si sanctiune complementara de suspendare a activitatii de incarcare butelii cu GPL la punctul de lucru care a facut obiectul controlului.

related posts

Leave a Comment