Home Actualitate 12 curse aeriene rămân suspendate

12 curse aeriene rămân suspendate

by Crina Matei
0 comment

Vești proaste pentru românii care vor să plece la muncă în străinătate. Zborurile spre țările din zona roșie rămân suspendate pe perioada stării de alertă. Până pe 16 iunie potrivit hotărârii nr. 394 privind declararea stării de alertă în România, sunt suspendate cursele aeriene din sau spre România.

12  zboruri sunt suspendate către țările din zona roșie puternic afectate de COVID 19. Mai precis dacă doreați să ajungeți în Italia, Spania, Germania, Franța, Austria,Belgia, Elveția, SUA, Marea Britanie, Olanda,Turcia sau Iran trebuie să mai așteptați până pe 16 iunie, ora 23:59, ora României.

EUROCONTROL a trimis către ROMATSA înștiințarea de prelungire a suspendării zborurilor pentru aceste destinații. Inițial, suspendarea acestor zboruri după finalizarea Stării de Urgență a fost făcută prin Ordonanță de urgență, dar după câteva zile a intrat în vigoare legea votată în Parlament, acolo unde suspendarea zborurilor figurează pe toată perioada Stării de Alertă, deci până în 16 iunie.

Deja TAROM dar și companiile low cost care opereayă în România au suspendat de ieri vânzarea de bilete pentru prima jumătate a lunii iunie.

Potrivit Comitetului Național pentru Situații de Urgență, începând cu data de 15 mai, toate persoanele care vin în România din străinătate se vor izola la domiciliu timp de 14 zile.

related posts

Leave a Comment