Home Cultură Weekend bogat în evenimente la debut de primăvară

Weekend bogat în evenimente la debut de primăvară

by Antonia Mocanu
0 comment

De un sfârșit de săptămână plin de evenimente se pot bucura constănțenii deoarece instituțiile de cultură din municipiul de la malul mării le oferă spectacole de zile mari.

Instituțiile de cultură constănțene au cu ce se lăuda la acest sfârșit de săptămână în ceea ce privește spectacolele.

Teatrul de Stat Constanța îi bucură pe constănțeni cu cea de-a treia premieră a acestei stagiuni, „Jocuri în curtea din spate”, spectacolul regizat de Diana Mititelu, după piesa autoarei israeliene Edna Mazya. Acesta va fi prezentată publicului în acest weekend. Avanpremiera și cele două premiere fiind programate vineri, 28 februarie, sâmbătă, 29 februarie și duminică, 1 martie, de la ora 19:00.

Teatrul de Operă și Balet „Oleg Danovski”  îi invită pe constănțeni, duminică, 1 martie, de la ora 19:00,  la concertul „2 GENTS în concert”.

 De asemenea, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” îi așteaptă vineri pe constănțeni de la ora 18 la spectacolul extraordinar de folclor dedicat sărbătorilor populare: Dragobete și Mărțișor, doamnele și domnișoarele sunt invitate duminică, 1 martie, de la ora 18:00, la „Concertul Extraordinar de Mărțișor”, susținut de  tinerii artiști Ioana Popescu și Alexander Maria Wagner.

Evenimentele nu se opresc aici, deoarece locuitorii de la malul mării sunt invitați atât la târgul de mărțișor „Drag de tradiții”, cât și la târgul de mărțișoare desfășurat pe platoul din fața Muzeului de Artă Populară Constanța.

Sura foto: constanta.ro

related posts

Leave a Comment