Home Cultură A patra săptămână de spectacole BE.SAFE

A patra săptămână de spectacole BE.SAFE

by Antonia Mocanu
0 comment

Constănțenii, dar și turiștii se pot bucura de cea de-a patra săptămână de spectacole alături de Stagiunea Estivală Best Summer Art Fest BE.SAFE.

Astfel începând de luni, 10 august de la ora 21, în Parcul Arheologic, săptămâna artistică începe cu o proiecție de film „La Belle Epoque- Cei mai frumoși ani”.

Marți, 11 august, de la ora 21:30, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu prezintă spectacolul „Cui i-e frica de Virginia Woolf?” de Edward Albee, un spectacol de Andrei și Andreea Grosu, iar miercuri de la ora 21:30, în Parcul Arheologic, Teatrul „Alexandru Davila” Piteşti prezintă ”Old Love” („Iubire veche”) de Norm Foster, în regia lui Daniel Bucur, muzica originală și versurile fiind semnate de Nicu Alifantis.

De asemenea, iubitorii de teatru pot urmări joi, 13 august tot de la ora 21.30 la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul „Tony Bulandra” prezintă „Zorba grecul”, de Hristo Boicev, pe motive din romanul lui Nikos Kazantzakis, în regia lui Mc Ranin.

Și vineri, 14 august, de la ora 21:30, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani prezintă „Zeul Măcelului” de Yasmina Reza, în regia lui Erwin Șimșensohn, iar sâmbătă, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul de Stat Constanța prezintă „Gaițele” de Alexandru Kirițescu, în regia lui Lucian Iancu, unul dintre cele mai jucate și apreciate de public spectacole din repertoriul nostru.

În ultima zi a săptămânii, la Teatrul de Vară Soveja, Teatrul Național „I.L. Caragiale” București prezintă „Frumos e în septembrie la Veneția” după Teodor Mazilu, în regia Marianei Cămărășan, cu Oana Pellea și Mircea Rusu, iar de la ora 21:30, în Parcul Arheologic, Teatrul „Andrei Mureșan” prezintă „Nu chiar 1918” de Székely Csaba, în regia lui Cristian Ban.

În weekend-ul 15 – 16 august continuă spectacolele jucate de actorii Teatrului pentru copii și tineret „Căluţul de mare”, care pot fi văzute pe scena de la Perla, din Mamaia. Sâmbătă, „Poveste cu… Scufița Roșie”, iar duminică, „Povestea porcului”, ambele de la ora 19.00.

Stagiunea Estivală BestSummerArtFEst – BE.SAFE – Constanța 2020, organizată de Teatrul de Stat Constanța, cu sprijinul Consiliului Județean Constanța și Primăriei Municipiului Constanța, cuprinde evenimente culturale diverse, ce se desfășoară în spații adecvate, în aer liber, până la începutul lunii septembrie.

related posts

Leave a Comment