Home Administrație publică Târgul recoltelor de toamnă, în Portul Turistic Mangalia

Târgul recoltelor de toamnă, în Portul Turistic Mangalia

by Romanov Alex
0 comment

Primăria Mangalia organizează, în Portul Turistic, în perioada 5-9 octombrie, a.c., o nouă ediţie a târgului recoltelor de sezon, intitulat „Zilele Toamnei”

La ediţia din acest an, vor fi prezenţi peste 30 de comercianţi, avizaţi de DSV, care îşi vor aştepta vizitatorii cu preparate dintre cele mai diverse. Astfel că, la locul de expunere şi vânzare, se vor afla, timp de cinci zile, producători din mai multe judeţe ale ţării, cu produse tradiţionale pe bază de carne de porc, marcă înregistrată, dar şi alte preparate din carne, afumături, brânzeturi, legume şi fructe de sezon. De la această manifestare, nu vor lipsi strugurii, mustul şi vinul, precum şi dulciurile tradiţionale, mierea şi produsele apicole. Special pentru vizitatorii la standuri, vor fi amenajate două terase, unde aceştia pot servi diverse preparate din carne la grătar şi pot savura un pahar de vin sau must.

Cu aceeaşi ocazie, în zona de desfăşurare a târgului, începând cu orele 16:00, vor avea loc spectacole folclorice. În fiecare zi de târg, vor întreţine atmosfera cu muzică populară şi de petrecere, artişti îndrăgiţi de public, precum Brânduşa Covalciuc Ciobanu, Valeria Arnăutu, Petronela Rusu, Cătălin Maximiuc, Mariana Stănescu, dar şi ansamblurile folclorice şi interpreţii de la nivel local.

related posts

Leave a Comment