Home Administrație publică Proiect de reabilitare energetică, desfășurat cu succes la Liceul Teoretic Ovidius

Proiect de reabilitare energetică, desfășurat cu succes la Liceul Teoretic Ovidius

by Romanov Alex
0 comment

Schimbări importante pentru unul dintre liceele constănțene, ce face parte dintr-un amplu proiect în ceea ce privește creșterea eficienței energetice. Liceul Teoretic Ovidius este încadrat în acest proiect, iar primarul municipiului de la malul mării a fost în vizită la unitatea de învățământ, acolo unde a făcut și declarații în privința stadiului lucrărilor din cadrul proiectului.

Investiția are ca obiectiv reabilitarea energetică a Liceului Teoretic Ovidius, iar acest lucru presupune refacerea anvelopării exterioare, tâmplăria este schimbată în totalitate, la fel și în cazul instalațiilor electrice, sanitare și termice.

„Este necesar având în vedere vârsta clădirii și funcționalitatea sa și, din fericire, este un proiect care merge foarte bine prin implicarea directă și intensă a deținătorului acestei clădiri, a Primăriei Constanța și a echipei de la Dezvoltare fonduri europene.”, declară CRISTINA ANGHEL, director Liceul Teoretic Ovidius

Liceul Teoretic Ovidius este prima unitate de învățământ din orașul de la malul mării în care se desfășoară un asemenea proiect finanțat din fonduri europene. Prezent la Liceul Ovidius, primarul municipiului Constanța a subliniat importanța unor asemenea investiții.

„Ideea de creștere a eficienței energetice și reabilitarea tuturor instituțiilor de învățământ din Constanța este importantă și vreau să vă amintesc că avem aproximativ 48 de grădinițe, 26 de școli generale și un număr insemnat de licee. Toate trebuie să treacă prin această fază și ar fi păcat să nu beneficiem de oportunitatea pe care ne-o oferă accesarea de fonduri europene.”, declară VERGIL CHIȚAC, primarul municipiului Constanța

Valoarea totală a proiectului „Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Ovidius Constanța” se ridică la peste zece milioane de lei.

related posts

Leave a Comment