Home Administrație publică O nouă parcare, în centrul Constanței

O nouă parcare, în centrul Constanței

by Romanov Alex
0 comment

Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța a amenajat o parcare destinată riveranilor, situată pe bulevardul Ferdinand nr. 68, cu acces prin strada Cuza Vodă. Este vorba despre un teren în suprafață de 291 de mp, aflat în administrarea Regiei și care, în urma amenajării, poate găzdui 13 autoturisme.

Am primit numeroase solicitări pentru închirierea suprafeței ca spațiu destinat staționării autovehiculelor, zona fiind una aglomerată, drept pentru care ne-am gândit să creăm aceste noi locuri de parcare, atât pentru eficientizarea activității de administrare a Regiei, cât și pentru a răspunde nevoilor comunității”, declară FLORIN GHEORGHE, director RAEDPP Constanța

Parcarea a fost marcată și numerotată corespunzător, iar spațiul este îngrădit, astfel încât locuitorii pot beneficia de condiții civilizate de staționare a autovehiculelor. RAEDPP continuă să identifice și alte terenuri pe care le are în administrare, pentru a veni în sprijinul șoferilor, prin amenajarea de alte parcări cu plată.

Cei care doresc să închirieze un loc de parcare sunt rugați să depună o cerere la sediul RAEDPP Constanța din bd. Tomis nr 101, Registratură – etaj 1.  Pentru mai multe detalii, constănțenii pot apela numărul de telefon 0241.580.523.

sursa foto: RAEDPP

related posts

Leave a Comment