Home Administrație publică Municipalitatea ne îndeamnă să folosim containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase

Municipalitatea ne îndeamnă să folosim containerele speciale pentru colectarea deșeurilor voluminoase

by PĂUN IONELIA
0 comment

Containerele pentru colectarea deșeurilor voluminoase sunt amplasate săptămâna aceasta în zona Gară-Centru-Balada: bd. Ferdinand, în spatele blocului R1, pe strada Traian, bloc K4 și pe strada Productelor, bl. F1B. Constănțenii care locuiesc în această zonă se pot debarasa în mod corect și foarte ușor de deșeurile de mari dimensiuni (mobilier, uși, saltele, covoare etc)

Săptămâna viitoare, containerele speciale vor fi amplasate în cartierele Casa de Cultură-Tomis I-Tomis II: aleea Nalbei, bloc L 110, aleea Mălinului, bloc B6, la intersecția străzilor B.P.Hasedeu cu Ciocârliei și pe strada Lacramioarei.

În afara acestor bene amplasate temporar în toate cartierele orașului, constănțenii pot duce permanent deșeurile voluminoase la centrul de colectare situat pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr.290 A.
Nu uitați! Depozitarea sau abandonarea pe domeniul public al municipiului Constanța a deșeurilor constituie contravenție și se sancționează conform normelor legale în vigoare

related posts

Leave a Comment