Home Administrație publică Mesajul primarului Vergil Chițac, despre modificările regulamentului de salubrizare

Mesajul primarului Vergil Chițac, despre modificările regulamentului de salubrizare

by PĂUN IONELIA
0 comment

Din 10 octombrie, aplicăm modificările aduse regulamentului de salubrizare a municipiului. Deșeurile municipale vor fi colectate noaptea, măturatul, fie el manual sau mecanic, va avea loc tot noaptea, în intervalul orar 22:00-06:00. Măturatul va fi precedat de stropirea străzilor.

De menționat că vom menține colectarea și în timpul zilei pentru platformele care au nevoie de mai multe astfel de operațiuni în 24 de ore. Facem astfel încă un pas, important în opinia mea, pe drumul înscrierii în rândul orașelor pe care le admirăm de la distanță. Este posibil ca, în anumite cazuri mai speciale, noua abordare să creeze un foarte ușor disconfort, dar, cu efort comun și dialog purtat cu bună-credință, orice inconvenient va fi cu siguranță depășit și rezolvat. 

Avantajele acestei noi abordări nu pot fi contestate. Vom beneficia de o calitate superioară a aerului pe care îl respirăm, dimineața vom fi întâmpinați de un oraș curat și vor dispărea, în mare parte, blocajele din trafic generate de autospecialele operatorului de salubritate.

Vă adresez, alături de colegii din Primărie, rugămintea de a evita blocarea accesului spre platformele de colectare. 

related posts

Leave a Comment