Home Administrație publică Consilierul PSD, Costin Răsăuțeanu: „Taxa de parcare din Mamaia trebuie desfințată pe perioada sezonului estival, iar tariful din municipiu trebuie să scadă urgent”

Consilierul PSD, Costin Răsăuțeanu: „Taxa de parcare din Mamaia trebuie desfințată pe perioada sezonului estival, iar tariful din municipiu trebuie să scadă urgent”

by PĂUN IONELIA
0 comment

Fostul viceprimar și actualul consilierul local PSD, Costin Răsăuțeanu a postat pe pagina de socializare o reacție la conferința de presă susținută astăzi de primarul Vergil Chițac. Iată ce a punctat acesta. 

 „Am atras atenția acum 2 luni că turiștii vor fi alungați din stațiunea #Mamaia din cauza tarifelor exorbitante, ținând cont de contextul economic actual.Am avut dreptate!Puterea de cumpărare a scăzut semnificativ, iar administrația locală nu a facut nimic pentru a sprijini sectorul #HORECA.In acest sens, grupul consilierilor #PSD a depus la începutul lunii mai proiectul de hotărâre privind #modificarea regulamentului #parcărilor.Nicio reacție din partea primarului. Nicio reacție din partea administratiei PNL-USR.Astazi, la 2 luni de la depunerea proiectului #PSD prin care am cerut #scăderea de urgență a #tarifelor și #eliminarea plății parcării pe timp de noapte în stațiunea #Mamaia și #Constanța s-a trezit la realitate administartia Chițac. Bravo! Cu așa reacții și decizii întârziate, orașul Constanța va fi și el un oraș întârziat. Din păcate.Administrația Chițac propune o măsură mai mult amăgitoare și prea mult întârziată.Astfel de măsuri trebuiau luate din timp.Pentru cât a mai rămas din sezon, orice masura e tardivă și fără efecte semnificative pentru operatorii economici din turism.Ne bucurăm că alți primari din sudul litoralului au înțeles și adoptă deja măsurile propuse prin proiectul depus de către PSD.Dacă vrem să mai salvăm ceva și să ajutăm, trebuie să #desființăm taxa de parcare pe perioada sezonului în stațiunea #Mamaia și să scădem semnificativ tarifele pentru parcare în municipiul Constanța. URGENT!”a declarat Costin Răsăuțeanu, pe facebook.

related posts

Leave a Comment