Home Actualitate „Zâmbete la bibliotecă!”

„Zâmbete la bibliotecă!”

by Antonia Mocanu
0 comment

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” Constanța organizează, în ziua de 31 mai, o întâlnire cu un grup de copii de la Centrul de plasament „Micul Rotterdam” din Constanța, pentru a sărbători Ziua Internațională a Copilului. În cadrul evenimentului, vor avea loc o serie de activități ludice, special gândite pentru a le face ziua deosebită. Activitățile se vor desfășura atât în instituție cât și în aer liber, fiind susținute de bibliotecari și voluntarii de la clubul Code Kids. 

Este o zi în care toți copiii trebuie să se simtă bine, să primească daruri, să se distreze împreună. Echipa din cadrul bibliotecii, care s-a unit și a pus umărul la crearea acestei activități, crede cu tărie că cel mai frumos lucru este să faci bine unui suflet, care nu te poate recompensa decât cu zâmbetul său. Vrem să arătăm că această zi înseamnă multe bucurii, baloane colorate, jocuri și distracții, generozitate, inocență, felicitări și zâmbete de copii!

Mulțumim prietenilor bibliotecii care, și de această dată, ne-au fost alături pentru a putea asigura celor mici câte o surpriză dulce!

Așadar, vă invităm alături de noi, în ziua de 31 mai începând cu ora 15:00, să sărbătorim Ziua Internațională a Copilului!

Evenimentele organizate în cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța sunt promovate atât pe website-ul instituției, https://bjconstanta.ro/, cât şi pe pagina de Facebook a acesteia.

related posts

Leave a Comment