Home Actualitate Un nou cabinet parlamentar al deputatului Cristina Rizea în judetul Constanta

Un nou cabinet parlamentar al deputatului Cristina Rizea în judetul Constanta

by Antonia Mocanu
0 comment

Deputatul USR PLUS Cristina Rizea a deschis astăzi un nou birou parlamentar la Medgidia. Este al doilea birou parlamentar pentru cetățenii din județul Constanța, după cel de la Constanța de pe Bulevardul Mamaia nr. 237.

Deschiderea celui de-al doilea birou parlamentar la Medgidia a fost motivată de dorința deputatei USR PLUS de a fi cât mai aproape de cetățenii din județ, activitatea celor două birouri parlamentare urmând a se concentra pe programul de audiențe cu cetățenii, dar și pe menținerea contactului cu autoritățile locale, cu aleșii locali USR PLUS, cu reprezentanții celorlalte instituții ale statului, dar și cu alte asociații sau entități private pentru fi în permanență la curent cu ceea ce se întâmplă în oraș și a aduce un sprijin la rezolvarea unor situații, în limita și în conformitate cu atribuțiile unui parlamentar.

Inaugurarea biroului parlamentar a avut loc sâmbătă, începând cu ora 10:30 printr-o conferință de presă la care au participat alături de doamna deputat, Gabriela Dan, președinta ACROPO, Mihail Vîlcu, subprefectul județului Constanța, Bogdan Moșescu, președintele USR PLUS Medgidia, consilieri locali din Constanța și Medgidia, președinți de filială, membri și simpatizanți.

“Medgidia este un municipiu important în județul Constanța, un pol de dezvoltare care trebuie sprijinit și încurajat. Vreau să fiu alături de locuitorii din Medgidia și din localitățile din jur și să-i ajut în măsura în care un parlamentar are atribuții să o facă. Vom stabili un program de permanență la cabinet, dar sunt disponibilă pentru audiențe și în afara acestuia și îi încurajez pe oameni să sune sau să se programeze direct pe cristinarizea.ro” a declarat deputatul Cristina Rizea.

Cristina Rizea a fost aleasă deputat în Parlamentul României în circumscripția 14 Constanța, pe listele USR PLUS și este membră în Comisia de muncă și protecție socială, în Comisia pentru egalitatea de șanse pentru femei și bărbați, membru supleant în Comisia pentru transporturi și infrastructură și este primul parlamentar de până acum care deschide birou parlamentar în Medgidia.

related posts

Leave a Comment