Home Actualitate Traficul rutier va fi resistematizat la intrarea în stațiunea Mamaia

Traficul rutier va fi resistematizat la intrarea în stațiunea Mamaia

by Antonia Mocanu
0 comment

Fluxurile de trafic vor fi reproiectate la intersecția bulevardelor Mamaia și Aurel Vlaicu prin amenajarea unui sens giratoriu. Prin această resistematizare se va asigura fluidizarea traficului rutier și creșterea gradului de siguranță a conducătorilor auto.

Resistematizarea va conține două variante de fluxuri auto: sezon estival(cu flux prioritar pe direcția bulevardul Aurel Vlaicu- Năvodari) și extrasezon când se vor aplica regulile de circulație dintr-un sens giratoriu. În perioada sezonului estival, se deschide varianta mediană cu prioritate spre stațiunea Mamaia.

Amenajarea rutieră presupune un proces complex care va integra reconfigurarea intersecției bulevardelor Alexandru Lăpușneanu și Aurel Vlaicu și măsurile din cadrul proiectului „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia“.

Lucrările de amenajare a noului sens giratoriu se vor desfășura începând cu data 4 mai 2022. Construcția este una provizorie, fiind necesară pentru monitorizarea valorilor de trafic, astfel încât să permită ajustarea elementelor de semnalizare rutieră.

Rugăm participanții la trafic să manifeste atenție sporită și să circule cu viteză redusă în perioada executării lucrărilor de modificare a intersecției.

related posts

Leave a Comment