Home Actualitate ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, CONFISCATE

ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, CONFISCATE

by Antonia Mocanu
0 comment

Peste 170 de mii de țigarete de contrabandă au fost confiscate de Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în urma unor percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar de contrabandă cu țigări. Un bărbat a fost reținut.

În urma activităților polițiștilor BCCO Constanța au fost indisponibilizate 171.500 de țigarete, 35.700 de lei și bunuri susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă. Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat două percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar de contrabandă cu țigări.

La data de 16 iunie a.c., polițiști de combatere a criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au surprins în flagrant delict pe unul dintre cei doi și au efectuat două percheziții domiciliare, în Constanța, la locuințele persoanelor implicate în activitatea infracțională. Acțiunile polițiștilor au vizat documentarea activităților infracționale a doi bărbați bănuiți de trafic de țigarete care provin din contrabandă, precum și identificarea bunurilor.

După audieri, unul dintre bărbați a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri s-a dispus măsura controlului judiciar pentru ambele persoane.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

related posts

Leave a Comment