Home Actualitate Angajată a primăriei Constanța, infectată cu Covid-19

Angajată a primăriei Constanța, infectată cu Covid-19

by Antonia Mocanu
0 comment

Un angajat al Primăriei Municipiului Constanța a fost confirmat pozitiv cu SARS-CoV-2. Femeia care lucra în cadrul Direcției Autorizare și Sprijin Operatori Economici s-a autoizolat la domiciliu încă de la primele semne de boală, nu a desfășurat în această perioadă activități cu publicul și nu a intrat în contact cu cetățenii care s-au adresat instituției.

Direcția de Sănătate Publică  efectuează ancheta epidemiologică, iar până la finalizarea acesteia toți colegii de birou al persoanei confirmate pozitiv au intrat în izolare la domiciliu.

Menționăm faptul că toți angajații instituției completează zilnic, încă de la intrarea în starea de urgență, liste cu toate persoanele cu care au intrat în contact la o distanță mai mică de 1,5 m și pe o durată de timp mai mare de 20 de minute.

De asemenea, în scopul creșterii capacității instituționale în prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus și pentru limitarea contactului direct  între angajații  Primăriei municipiului Constanța și cetățenii care apelează la serviciile acesteia, s-a dispus, încă din luna aprilie restricționarea accesului publicului în sediile în care își desfășoară activitatea serviciile din cadrul municipalității și acțiuni periodice de dezinfecție a spațiilor în care își desfășoară activitatea personalul instituției.

Amintim faptul că și un angajat al primăriei Năvodari a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus la începutul acestei săptămâni.

related posts

Leave a Comment