Home Actualitate Spații de joacă moderne la Microrezervație

Spații de joacă moderne la Microrezervație

by Antonia Mocanu
0 comment

Cele patru spații de joacă din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii au fost  reabilitate și modernizate în această perioadă. Cele patru locuri destinate prichindeilor poartă fiecare câte un nume și sunt tematice în funcție de zona în care se situează.

 „Cercetăm și explorăm fauna”, „cercetăm și explorăm flora”, „cercetăm și explorăm zona lacustră”, „cercetăm și explorăm planetele” sunt cele patru parcuri din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii care au fost reabilitate în totalitate în ultimele săptămâni pentru prichindeii care vizitează Microrezervația și nu numai.

Fiecare loc de joacă va avea o anumită temă, iar cei mici se vor putea juca și distra în siguranță la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii.  

Un alt proiect important în perioada de vară desfășurat la CMSN a fost și gașca Baby Zoo, un proiect cu și despre prichindei care au desfășurat o serie de activități  interactive în cadrul Microrezervației, Planetariului, Acvariului și Delfinariului.

Așadar, proiecte și activitați antrenante pentru copii se vor desfășura în următoarea perioadă la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii. 

related posts

Leave a Comment