Home Editorii noștri îți recomandă Produse tradiţionale, bio și atestate, la Târgul de toamnă din Tulcea

Produse tradiţionale, bio și atestate, la Târgul de toamnă din Tulcea

by Crina Matei
0 comment

Târgul Etno Dobrogea – Liant al tradiției și Târgul de toamnă , 24-26 septembrie 2021, își propun să aducă în prim-plan produsele tradiţionale, bio și atestate pe schemă de calitate europeană, legume și fructe, pentru a promova un mod de viaţă sănătos şi natural.

De asemenea, acest demers este creat și pentru a încuraja comunitățile locale să dezvolte afaceri locale ce vor pune în valoare produsul tradițional. În acest scop, Asociația Moesis Tradițional şi-a propus să ducă mai departe tradiţia seculară – gastronomie deltaică, meşteşuguri, port tradiţional și atestarea produselor locale autentice – iar evenimentul se înscrie armonios în conceptul de Turism Deltaic.

Avem nevoie de produse atestate tradiţional, de produse românești autentice, naturale, pentru a ne hrăni sănătos. În reţetele de fabricaţie ale produselor expuse se folosesc numai ingrediente locale, materii prime naturale, toate acestea contribuind la starea noastră de bine şi de echilibru.

Vă invităm la o sărbătoare a tradiției românești, unde vă vor fi alături Ansamblul Folcloric BALADELE DELTEI și nenumărate ansambluri care vor aduce pe scena din Piața Civică momente artistice reprezentând tradițiile dobrogene. Invitați de onoare sunt Walter Ghicolescu și Aurel Moldoveanu. Cântecele lor vor însoți bucuria începutului de toamnă de la porțile Deltei.

related posts

Leave a Comment