Home Actualitate Sistemul de bike sharing, funcțional din martie

Sistemul de bike sharing, funcțional din martie

by Antonia Mocanu
0 comment

Veste bună pentru bicicliștii constănțeni. În mai puțin de o lună, sistemul de bike sharing va redeveni funcțional în Constanța. Astfel, din luna martie, constănțenii și turiștii vor avea acces, în mod gratuit, la cele 390 de biciclete puse la dispoziția lor de către municipalitate.

Amintim faptul că pe 1 decembrie 2020, sistemul de bike-sharing a fost întrerupt, iar în tot acest timp, s-a făcut o revizie generală a stațiilor și a bicicletelor și s-au remediat defecțiunile. De asemenea, în 2020, au fost efectuate 69.700 de trasee, iar durata medie a unui traseu a fost de 50 de minute. Recordul folosirii bicicletei l-a deținut un constănțean care a efectuat anul trecut nu mai puțin de 315 trasee. De la debutul proiectului de bike-sharing Serviciul Public de Impozite și Taxe a emis 14.068 de carduri.

Reamintim faptul că orice turist sau localnic poate solicita, în mod gratuit, pe baza cărții de identitate, de la ghișeele de informații din cadrul agențiilor SPIT, un card de utilizator. Toate detaliile despre acest proiect le puteti afla accesând site-ul www.blackseabike.ro .

De asemenea, utilizatorii au la dispoziție numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, disponibil 7 zile din 7, în intervalul orar 07:00-24:00 (robot telefonic 24:00-07:00), unde pot semnala orice problemă.

related posts

Leave a Comment