Home Actualitate Septembrie, luna ofertelor de nerefuzat

Septembrie, luna ofertelor de nerefuzat

by Antonia Mocanu
0 comment

Se anunță un început de septembrie fierbinte, cu temperaturi de vară, iar hotelierii de la malul mării speră să poată prelungi sezonul estival. Au pregătit deja oferte și tarife de nerefuzat, iar gradul de ocupare pentru prima săptămână din septembrie este de aproape sută la sută. Adică dublu față de anul trecut în aceeași perioadă.

Chiar dacă a început cu stângul, finalul de sezon se anunță unul extrem de aglomerat. În stațiunile de la malul mării gradul de ocupare este de aproape sută la sută în prima săptămână însă sunt cereri inclusiv după 20 septembrie. Așa se face că numărul rezervărilor de sejururi în stațiunile autohtone de la Marea Neagră făcute pentru luna septembrie s-a dublat față de aceeași perioadă a anului trecut, ajungând, în acest moment, la un grad de ocupare de peste 50% a locurilor din hoteluri și pensiuni.

Tarifele încep și ele să scadă încă de la mijlocul lui august, mai exact după 15 august astfel că pentru septembrie, ele vor ajunge la nivelul celor din debutul sezonului. O cameră dublă în sudul litoralului va putea fi închiriată și cu 85 de lei pe noapte.

Turiștii recunosc că reducerea prețurilor la început de septembrie este o decizie foarte bună venită din partea hotelierilor și îi va ajuta pe românii cu venituri reduse să ajungă și ei la mare câteva zile.

Programul litoralul pentru toți debutează pe 5 septembrie, iar reducerile ajung până la 70% în comparație cu tarifele din luna august. În ceea ce privește tarifele, în luna septembrie, o noapte de cazare pentru două persoane costă de la 73 de lei la un hotel de două stele și pot ajunge până la 143 de lei. În nordul litoralului, la Mamaia, o noapte de cazare pentru două persoane la un hotel de trei stele fără mic dejun ajunge la puțin peste 100 de lei.  

related posts

Leave a Comment