Home Actualitate Securitate, înainte de toate la One Star Security

Securitate, înainte de toate la One Star Security

by Antonia Mocanu
0 comment

Cât de important este să apelăm la serviciile unei firme de securitate? Profesioniștii One Star Security ne spun că extrem de important deoarece ne asigură de faptul că acestea se pliază cerințelor oricărei persoane, iar promptitudinea, viziunea, profesionalismul și misiunea, sunt cuvintele ar trebui să caracterizeze o astfel de firmă, iar Marius Gheorghe, Ilie Cobzariu și Alex Filip, trei specialiști ai One Star Security, în domeniu, care au o experință de aproape un deceniu în tot ceea ce înseamnă securitatea ne garantează acest lucru. 

One Star Security vine în sprijinul constănțenilor atât cu  echipamente de profil, dar și cu ajutorul pazei umane, însoțirea transporturilor feroviare, pază și obiective fixe, gardă de corp, sisteme de alarmă, dispecerat video, sistem de supraveghere video, dar și securitate la evenimente, pază canină și nu numai.

Pe lângă toate aceste echipamente,  One Star Security, firma de securitate pe care noi am vizitat-o își propune câteva lucruri pentru perioada următoare: poligon de trageri, cursuri pentru agenți și servicii de ambulanță, toate cele trei aducând un plus enorm companiei.

Fiecare persoană trebuie să se simtă în siguranță oriunde și oricând, iar potrivit specialiștilor, nu mai este de mult un lux ca o persoană să apeleze la serviciile unei firme de pază precum One Star Security, așa că nu ezitați să faceți acest lucru deoarece la Constanța cu certitudine, siguranța trebuie să fie prioritară înainte de orice altceva.

related posts

Leave a Comment