Home Actualitate Se lucrează în municipiu

Se lucrează în municipiu

by Antonia Mocanu
0 comment

Și în această săptămână continuă lucrările la infrastructura rutieră în municipiul Constanța. Se intervine pe bulevardul Mamaia, strada Mircea cel Bătrân, în zona Dacia, dar și în cartierul Palazu Mare.

În această săptămână, continuă procesul de modernizare a zonei carosabile pe bulevardul Mamaia, porțiunea cuprinsă între strada Mircea cel Bătrân și strada Prelungirea Bucovinei. Pe tronsonul delimitat de strada Mircea cel Bătrân și strada Nicolae Iorga, se reabilitează infrastructura trotuarelor cu borduri noi în timp ce suprafața pietonală este recondiționată cu pavele noi.

De asemenea, echipele admnistratorului drumului public intervin și pe aleea Magnoliei din zona Dacia, acolo unde se reabilitează partea carosabilă și se construiesc trasee pietonale. Similar, pe aleea Lupeni, continuă lucrările de amenajare a căilor de acces către blocuri.

Si infrastructura pietonală de pe strada Liliacului este în curs de modernizare, iar în acest sens pe tronsonul delimitat de străzile Progresului și Pandurului, se decapează trotuarele și se montează borduri noi.

Alte străzi în care echipele municipalității intervin sunt și Muscel, Scheia și aleile Sânzienelor și Lămâiței din cartierul Baba Novac deopotrivă cu  străzile Camil Ressu și Ștefan Dărăscu din cartierul Palazu Mare.

Și spațiile verzi din municipiu sunt vizate în această săptămână, acestea fiind igienizare corespunzător.

Pentru creșterea vizibilității mijloacelor de semnalizare rutieră, echipele administratorului drumului public refac marcajele rutiere la trecerile de pietoni și în parcările asfaltate. În paralel, se montează indicatoare de informare și se recondiționează echipamentele de semaforizare în toate zonele din oraș.

related posts

Leave a Comment