Home Educaţie Nou an școlar, noi surprize, la Saraiu

Nou an școlar, noi surprize, la Saraiu

by Romanov Alex
0 comment

Început de an școlar cu numeroase surprize în comuna constănțeană Saraiu. Toți elevii și preșcolarii din localitate au primit, odată cu debutul noului an școlar, câte un ghiozdan și un set complet de rechizite.

La fel ca în fiecare an, prima zi de şcoală a fost un moment emoţionant, dar plin de bucurie pentru elevii din comuna Saraiu. După vacanța de vară, copiii s-au întors voioşi la şcoală. Iar la festivitatea ce a marcat deschiderea noului an şcolar, toţi elevii au primit în dar un ghiozdan complet echipat cu rechizite.

“Începând cu anul 2012, în fiecare an, la deschiderea anului școlar, oferim tuturor copiilor ghiozdanul cu rechizite pentru școală. De această dată, am oferit în total 185 de ghiozdane pentru toți elevii de la Școala Generală “Nicolae Maraloi”, gradinița din Saraiu, grădinița din Dulgheru și școala din Dulgheru.”, declară DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

De altfel, pe parcursul vacanței de vară, la fel ca în anii anteriori, cei mai merituoși elevi din Saraiu au mai avut parte de o altă surpriză.

“Atât pentru mine, în calitate de edil, cât și pentru consiliul local, învățământul, copiii din comuna Saraiu sunt o prioritate pentru noi, de aceea am căutat să răsplătim munca din cursul anului și rezultatele obținute la învățătură și le-am oferit o tabără gratuită timp de cinci zile.”, completează DORINELA IRIMIA, primarul comunei Saraiu

Cum aceşti elevi sunt deja conştienţi că învăţătura le poate deschide noi orizonturi şi perspective, iar condiţiile pe care le au în noul an şcolar sunt remarcabile, cu toţii au promis că vor avea rezultate cât mai bune la învăţătură.

related posts

Leave a Comment