Home Actualitate Murfatlarul va avea o nouă creşă cu program prelungit

Murfatlarul va avea o nouă creşă cu program prelungit

by Florentina Lup
0 comment

Ca urmare a creșterii numărului de antepreșcolari și preșcolari în orașul Murfatlar și satul Siminoc, Primăria Murfatlar a făcut demersurile necesare pentru construirea unei creșe și a unei gradinițe cu orar prelungit.

Autorităţile locale au depus solicitare pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social a obiectivului de investiții ,,Construire creșă în orașul Murfatlar, județul Constanța”, pe strada Mihail Sadoveanu, nr. 8, pe un teren în suprafață de 2724,10 mp.

Realizarea obiectivului într-un interval scurt de timp depinde, în mare măsură, de cetăţeni. Din acest motiv, autorităţile lansează un apel către locuitorii celor două localităţi:

,,Pentru a avea un punctaj mai mare, și pentru a obține finanțarea într-un interval cât mai scurt de timp, avem nevoie de cererile dumneavostră de solicitare de înscriere a copiilor în unități antepreșcolare și preșcolare cu program prelungit, cereri înregistrate la Primăria orașului Murfatlar.

Prin urmare, ținând cont de aceste aspecte, așteptăm, în regim de urgență, cererile de înscriere completate după modelul de aici, la sediul Primăriei Murfatlar, Calea Dobrogei, nr. 1, oraș Murfatlar, județul Constanța, sau prin e-mail la adresa: consiliu-local@primaria-murfatlar.ro.”.

Pot depune cereri atât persoanele cu domiciliul în orașul Murfatlar, dar și cele din localitățile învecinate.

related posts

Leave a Comment