Home Actualitate Se distribuie pubele galbene în zonele de case din Constanța

Se distribuie pubele galbene în zonele de case din Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Se distribuie pubele galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc  în zonele de case. În această săptămână se distribuie pubele pe bulevardul Aurel Vlaicu, strada Cercetaș Alexandru Buzatu, cercetaș Ion Crăcană, strada Cumpenei, strada Medeea, strada Valu lui Traian, dar și pe strada Despot Vodă, strada Lt. Mircea Brebeneanu, strada Samuel Micu, strada Sirenei, strada Slt. Nicolae Roșculeț, strada Spiru Haret, strada Toma Stelian.

Rând pe rând, toate cele 30 de mii de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului.

Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, pe pliant este menționată și ziua de colectare a pubelei galbene.

Distribuirea gratuită a celor 30 de mii de pubele completează astfel cele aproximativ 900 de containere galbene destinate deșeurilor reciclabile amplasate de administrația locală la cele 400 de platforme de pe raza municipiului.

related posts

Leave a Comment