Home Actualitate Revin Trenurile Soarelui

Revin Trenurile Soarelui

by Antonia Mocanu
0 comment

Începând cu weekendul viitor vor începe să circule, către mare şi Delta Dunării, trenurile Soarelui. Turiștii care își doresc să ajungă pe litoralul românesc al Mării Negre, dar şi la Tulcea, pot opta pentru aceste curse, care se vor desfăşura în condiţii de siguranţă cu respectarea normelor în vigoare.

Turiștii care își doresc un sejur pe litoralul românesc sau în Delta Dunării au la dispoziție anul acesta un număr de 36 de trenuri sezoniere. CFR Călători începe programul estival de transport Trenurile Soarelui 2020, din data de 12 iunie până în data de 6 septembrie 2020.

Pentru a permite asigurarea legăturii între principalele orașe ale țării și litoralul românesc, pe perioada sezonului estival, CFR Călători a adoptat un program variat care constă fie în prelungirea circulației unor trenuri care aveau ca destinație finală București Nord spre Mangalia, fie prin introducerea de trenuri ce au ca destinație exclusivă litoralul Mării Negre.

Trenurile sunt dotate cu vagoane, clasă, cușete sau vagoane pentru dormit și de asemenea sunt revizuite din punct de vedere al siguranţei circulaţiei.

Totodată, pentru confortul călătorilor pe durata zilelor călduroase, va exista personal de specialitate de însoțite, mai exact electricieni care vor sta, supraveghea sau interveni atunci când, din cauza temperaturilor mari, pot apărea defecţiuni tehnice.

related posts

Leave a Comment