Home Actualitate Moş Crăciun face schimb de cadouri!

Moş Crăciun face schimb de cadouri!

by Florentina Lup
0 comment

Echipa DGASPC Constanța a inițiat o campanie în care dorește să implice întreaga comunitate, pentru a aduce zâmbetul pe chipul tuturor persoanelor instituționalizate.

Sunteți invitați să faceți un schimb de cadouri cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să alegeţi o scrisoare destinată Moşului şi, împreună cu alţi oameni de bine, să îndepliniţi cât mai multe din dorinţele aşternute pe hârtie.

Faptele voastre bune vor fi răsplătite! Veţi primi ornamente cu tematica sărbătorilor de iarnă lucrate manual de beneficiarii sistemului de protecţie. Sunt obiecte unicat, lucrate în mare parte din materiale reciclabile şi pe care le-aţi văzut cu siguranţă la târgul de Crăciun organizat, în fiecare an, la Vivo, în zona caselor de marcat.

De mâine, 11 decembrie, urmăriţi pagina https://www.facebook.com/DGASPC.CONSTANTA unde vor fi publicate scrisori cu dorinţele copiilor şi adulţilor din centrele rezidenţiale, cât și detalii referitoare la modul și locația în care se va face schimbul de cadouri.

Pentru mai multe informații, puteți suna și la numărul de telefon 0241.480.872 (de luni până joi între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 8:00 – 14:00), persoana de contact este Oana Manoilă.

related posts

Leave a Comment