Home Actualitate Măsuri de siguranță pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru Independent de la Constanța

Măsuri de siguranță pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru Independent de la Constanța

by Antonia Mocanu
0 comment

Până pe 3 septembrie, Constanța redevine casa teatrului independent. Puteți participa la spectacole, ateliere de teatru, improvizaţie, dans şi muzică. Pentru ca să ne bucurăm împreună de spectacolele care au loc pe scena amenajată pe bulevardul Tomis, în perioada 02 septembrie, ora 00:00-04 septembrie, ora 14:00, se va interzice circulația autovehiculelor pe tronsonul delimitat de bulevardul Ferdinand și strada Traian. Restricțiile sunt valabile și pentru oprirea/staționarea autovehiculelor.

De asemenea, în aceeași perioadă traficul rutier va fi restricționat pe strada Dragoș Vodă, între strada Ecaterina Varga și bulevardul Tomis.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de la Constanţa, ediţia a VII-a, este organizat de Primăria Municipiului Constanţa, prin Direcția Cultură, Educație, Sport, Turism şi Art Society Center, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanţa, Centrul Cultural Judeţean Constanţa „Teodor Burada”, Universitatea „Ovidius“ Constanţa și reprezentanţi ai societăţii civile.

related posts

Leave a Comment