Home Actualitate Jumătate de tonă de pește fără documente legale, confiscată la Tulcea

Jumătate de tonă de pește fără documente legale, confiscată la Tulcea

by Romanov Alex
0 comment

Nu mai puțin de 532 kg de peşte fără documente legale au fost confiscate de jandarmii tulceni. Totul în urma unei ample acțiuni organizate de Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea, în colaborare cu reprezentanții Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

În cadrul acţiunii, jandarmii tulceni au oprit pentru control, pe braţul Sulina, în dreptul localităţii Crişan, o ambarcaţiune în care se afla un bărbat, domiciliat în localitatea Mila 23, iar în urma verificărilor efectuate, oamenii legii au depistat în barca acestuia cantitatea de 532 kg peşte din speciile crap, somn, sânger, caras, biban şi plătică, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente justificative.

Ambarcaţiunea şi motorul au fost ridicate în vederea confiscării, iar întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil.

Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui şi au fost înaintate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Tulcea va acţiona şi în perioada următoare pentru respectarea cadrului legal care reglementează pescuitul.

sursa foto: Poliția de Frontieră

related posts

Leave a Comment