Home Actualitate Incident, la Hârșova

Incident, la Hârșova

by Antonia Mocanu
0 comment

Șase cadre medicale de la spitalul  din Hârșova au intrat în izolare după ce un individ aflat și el în izolare, a părăsit domiciliu, și a provocat mai multe răni pe corp și a dat buzna în urgența  unității medicale. Incidentul i-a luat prin surprindere până și pe angajații spitalului, unii dintre ei nefiind echipați pentru a primi posibili pacienți infectați cu Covid 19.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 18. Bărbatul a venit plin de sânge la poarta spitalului. A început să înjure și să scuipe  pe toată lumea, de la portar și până la cadrele medicale.

Mai grav este însă faptul că, grăbite să îi acorde primul ajutor, cadrele medicale aproape că nici nu au mai avut timp să se echipeze corespunzător pentru o persoană posibilă infectată cu Covid.

În cazul în care rezultatul testului făcut pentru bărbatul recalcitrant iese pozitiv, el va fi transporat la Spitalul de Boli Infecțioase. Altfel va ajunge în centrul de carantină din stațiunea Mamaia. Va rămâne acolo 14 zile pe cheltuiala lui și se va alege și cu dosar de cercetare penală, conform ordonanței militare numarul 5 emisă de Guvernul României. Azi individul și-ar fi încheiat perioada de izolare la domiciliu.

Managerul spitalului orășenesc din Harșova a anunțat ca în cursul acestei zile va solicita comandamentului pentru situaţii de urgență prezența Armatei pentru a asigura paza instituţiei.

related posts

Leave a Comment